Ontmoeting op zee

Tijdens de twee proefvaarten is gebleken dat het weer op de wagen trekken niet feilloos verloopt. Na een aantal aanpassingen wilden we dit op zaterdag 14 oktober uitproberen op het strand. Maar omdat het zulk prachtig weer was, werd er besloten om ook nog eens te gaan zeilen. Tijdens deze zeiltocht, waarbij we regelmatig van roerganger wisselden, werden we opgelopen door het zeiljacht Knoerteke uit Andijk. Deze schipper mailde ons een aantal foto’s met als titel:

Ontmoeting op zee

Op zaterdag 14 oktober zeilden we voor de kust van Egmond aan Zee. Onze aandacht werd getrokken door een niet alledaags zeilschip en al fotograferend zeilden we voorbij. Op de vraag die wij toeschreeuwden: “hebben jullie ook een website “ werd er een pink opgestoken met de toevoeging “met cee ka”.

Get. R. Fletterman

Terug op het strand de pinck weer op de wagen getrokken. Het blijkt dat het omhoogtrekken op de wagen te moeizaam verloopt. Hiertoe dienen er extra aanpassingen gemaakt te worden. Om dit alles goed uit te proberen, oefenen we af en toe op het strand het af- en opgaan van de wagen. (Meer foto’s)