Bouw mee!

Vrijwilliger worden
Een project als dit, het bouwen van een historisch schip, valt en staat bij de medewerking van vrijwilligers. Een aantal heeft zich al gemeld. Er is behoefte aan mensen die de handen uit de mouwen willen steken in verschillende vakken. In eerste instantie is er behoefte aan timmerlieden en aanverwante vakken, voor de inrichting van de bouwplaats. Inmiddels is er een bouwcommissie gevormd bestaande uit Cees Imming, Cees Zwart, Cees Wijn, Klaas Wijker en Jan Sander. Zij zullen worden ondersteund door een ervaren houtscheepmaker, Willem Hos uit Assendelft.

Op dit moment wordt er elke woensdag en elke zaterdag gewerkt door de vrijwilligers. Mocht u zin hebben om de boot te komen bekijken of gewoon een praatje te maken, kom dan gerust even langs op de Boulevard in Egmond aan Zee, naast de KNRM-loods.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij J. Sander, een van de andere commissieleden, of kunnen een e-mail sturen naar [email protected].

Nadat de pinck voltooid en in de vaart  gebracht was, is de stichting “de Egmonder pinck” opgericht en werd de bouwcommissie omgevormd tot een bestuur.

Een aandeel in de Pinck
Mocht u niet in staat zijn fysiek te helpen met de bouw van de Pinck, maar wilt toch graag een steentje (plankje) bijdragen, dan kunt u een aandeel van 12,50 (meer mag natuurlijk altijd) in de Pinck kopen! Deze zijn te verkrijgen door het gewenste bedrag over te maken naar st. Egmonder Pinck, rekeningnummer NL94 RABO 0138803617 onder extra vermelding van uw naam, adres en woonplaats.

Contact opnemen

Als u contact met ons op wilt nemen kan dat via e-mail. Overige contactgegevens zijn ook beschikbaar.