Bouw mee!

Vrijwilliger worden
Een project als dit, het bouwen en onderhouden van een historisch schip, valt en staat bij de medewerking van vrijwilligers. In 2003 hadden er zich ca 40 personen gemeld. Dit slonk al snel naar een kern van ca 18 personen. Er is behoefte aan mensen die de handen uit de mouwen willen steken in verschillende vakken. In eerste instantie was er behoefte aan timmerlieden en aanverwante vakken, voor de inrichting van de bouwplaats en het daadwerkelijke bouwen. We werden ondersteund door een ervaren houtscheepmaker, Willem Hos uit Assendelft.

Op dit moment wordt er elke woensdag en elke zaterdag gewerkt door de vrijwilligers. Mocht u zin hebben om de boot te komen bekijken of gewoon een praatje te maken, kom dan gerust even langs aan de Boulevard  3 1931 AA in Egmond aan Zee, in het Maritiem Centrum Egmond.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij J. Sander, of een van de andere bestuursleden, of kunnen een e-mail sturen naar [email protected].

Nadat de pinck voltooid en in de vaart was gebracht, is de stichting “de Egmonder pinck” opgericht en is de bouwcommissie omgevormd tot een bestuur.

Donateur worden van de Pinck
Mocht u niet in staat zijn fysiek te helpen met de bouw/onderhoud van de Pinck, maar wilt toch graag een steentje (plankje) bijdragen, dan kunt u donateur worden voor € 15,00 per jaar (meer mag natuurlijk altijd) rekeningnummer NL94 RABO 0138803617 onder extra vermelding van uw naam, adres en woonplaats.

Contact opnemen

Als u contact met ons op wilt nemen kan dat via e-mail. Overige contactgegevens zijn ook beschikbaar.