Visserijdag 17 juni

De jaarlijkse Egmondse visserijdag is voor de pinck altijd erg interessant,  de “Claes Teunisz” ligt dan op het strand. Maar dit jaar kon dat niet, aangezien we momenteel geen loods hebben en de pinck in Alkmaar ligt. In overleg met het visserijdagbestuur werd er toch een visveiling gehouden ten bate van de pinck. Onder leiding van veilingmeester Ger Baltus bracht dit weer een mooi bedrag op. Alle sponsoren en bieders heel hartelijk dank, vanwege alle plannen komt dit goed uit.

Op de plaats waar de loods stond was de visclub “Bij nacht en Ontij” weer aan het visbakken en waren wij actief om er een klein hartversterkertje bij te schenken. Het weer was ideaal, niet te warm, niet te koud. Al met al hadden we een boven verwachting heel geslaagde dag.

Contact opnemen

Als u contact met ons op wilt nemen kan dat via e-mail. Overige contactgegevens zijn ook beschikbaar.